Social media facebook zaklijk inzetten Eikhout marketing groesbeek

Social media inzetten voor je bedrijf?

Ben je aan het stoeien met de inzet van Facebook? Instagram? Twitter? Of misschien wel Pinterest? Kom je niet echt verder dan een paar berichtjes aan je fans? En levert het toch niet het gewenste resultaat op? We helpen je graag! Dagelijks zijn we bezig met het onderhouden van social media pagina’s voor bedrijven. De mogelijkeden van de inzet van social media zijn oneindig, er is zoveel mogelijk dat interessant is voor je bedrijf!

Social media afbeeldingen  

Eikhout Marketing verzorgt ook de uitstraling van je bedrijf op social media. Denk hierbij aan een professionele omslagfoto met profielfoto voor Facebook die bijvoorbeeld in elkaar ‘overloopt’? Of een creatieve uiting die je op Instagram en Facebook wil communiceren? Of misschien wel via Twitter of Pinterest? De afbeeldingen worden opgemaakt op het exacte formaat van het social media kanaal, zo is de kwaliteit super scherp en komen de (eventuele) teksten goed in beeld!

Facebook afbeeldingen 

Benieuwd wat voor een gave ‘Facebook trucjes’ er allemaal zijn? Laat je huisstijl ook op Facebook er top uitzien! Een passende design afbeelding in jou huisstijl als omslagfoto? Of een gave Facebook diavoorstelling maken die exact scherp en op maat gemaakt is voor jou? Bij Eikhout Marketing doen we dit graag voor jou! We weten als geen ander hoe je dit moet aanpakken. Laat je huisstijl stralen op social media!

Wat is er nu allemaal mogelijk op het gebied van social media? En wat zou interessant zijn voor mijn/ons bedrijf? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden voor jou. Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *