Eikhout Marketing ondersteunt ZZP’ers en MKB-bedrijven op het gebied van online marketing. Eikhout Marketing is opgericht door Nena Eikhout. 

Nena Eikhout: ”Al jaren ben ik bezig met het ondersteunen van bedrijven met hun (online) marketing werkzaamheden. Naast mijn huidige baan als Webmaster / Online Marketeer, ben ik de uitdaging aangegaan om als zelfstandig ondernemer bedrijven te helpen met hun marketing werkzaamheden en grafische vormgeving. Met veel passie oefen ik dit vak uit, ik ben dan ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ik zie erg veel kansen om bedrijven de online kanalen succesvol te laten inzetten. Ik ben een echte ‘Doener’ en houd ervan om een uitdaging aan te gaan. Ik word er enthousiast van om bedrijven de mogelijkheden te laten zien van de inzet van de online kanalen. Ik zie namelijk dat veel bedrijven en ZZP’ers moeite hebben met het effectief online bereiken van hun doelgroepen.”

De websites die ik bouw, zijn technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat je direct goed geïndexeerd wordt. Alle websites die ik oplever zijn prachtig vormgegeven en kunnen eenvoudig beheerd worden in het CMS systeem WordPress. Door mijn grafische ervaring kan ik voor een ondernemer ook deze behoefte vervullen. Mijn ontwerpen vervorm ik in de mooiste webdesigns, maar ook in flyers, visitekaartjes, Facebook advertenties/Facebook posts en meer!

Wil je graag dat ik je help en advies geef in jouw persoonlijke en/of bedrijfsmatige situatie? Je kunt hier contact met mij opnemen of stuur een mail naar info@eikhoutmarketing.nl